Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

В Ковалівці відзначали Масляну

Дата: 02.03.2020 09:43
Кількість переглядів: 1549

У суботу 28 лютого на центральній площі с.Ковалівка було людно. З самого ранку почалася  робота: на вогні кипіли казани з юшкою, господині прикрашали свої світлиці та накривали столи різними наїдками, які, крім того що були смачними, виглядали дуже креативно.

Театралізоване дійство розпочали аматори Ковалівського сільського будинку культури, які подарували людям цікаві та колоритні номери, веселі ігри та розваги. Порадували присутніх фотозони та феєрична атмосфера дійства. Закінчилося свято приходом "весни" та спалюванням опудала зими, навколо якого ще довго водили хороводи та підспівували веснянок.

У своєму вітальному слові заступник сільського голови Алла Кизлюк висловила вдячність за організацію свята всім комунальним установам Ковалівської сільської ради, старостинським округам та  жителям, які брали участь у  підготовці та проведенні заходу.

Фото без опису



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано