Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

Сьогодні із 100-річним ювілеєм вітали жительку с. Ковалівка Мельник Ганну Арсентіївну

Дата: 25.02.2020 14:45
Кількість переглядів: 1956

Сьогодні свій 100-річний ювілей святкує жителька с.Ковалівка Мельник Ганна Арсентіївна. Цікаво, що насправді бабусі сьогодні виповнилося цілих 103 роки, проте у свій час її документи були втрачені, а при отриманні  нового паспорту було вказано рік народження 1920. Пізніше родина Ганни Арсентіївни намагалася відновити "втрачені роки", але в архіві повідомили, що в них наявні відомості лише з 1920 року. Таким чином довгожителька "помолодшала" на три роки.

З нагоди свята заступник сільського голови Алла Кизлюк та секретар сільської ради Віталій Соколов із квітами, солодощами та подарунками вітали шановану довгожительку. 

100 років — немислимо велика цифра в наші дні! Але Ганна Арсентіївна гідно прожила свій вік, була свідком і учасником багатьох історичних подій, повністю міняла звичний уклад життя. При цьому  залишається сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них масу плюсів і приводів для радості.

Приємно, що сьогодні в цей день вся родина зібралася за столом вітати ювілярку, звучали гарні слова та щирі побажання. Тож і ми приєднуємося до всіх вітань та зичимо Ганні Арсентіївні міцного здоров'я, підтримки та турботи від рідних і близьких!

Фото без опису



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано