Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

У Ковалівській ОТГ влітку цього року запрацює новий комфортний Центр надання адміністративних послуг

Дата: 20.02.2020 09:55
Кількість переглядів: 1056

Фото без опису

18 лютого 2020 року у м. Києві в Українському Домі відбулась конференція «Наближаючи послуги», присвячена  результатам діяльності напряму з покращення якості надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою», яку фінансує Європейський Союз та його країни-члени: Німеччина, Естонія, Данія, Польща та Швеція. Майже 500 лідерів громад, керівників ЦНАП та експертів у сфері надання адміністративних послуг із 24 областей України взяли участь у конференції, серед яких і Ковалівська ОТГ. Варто відзначити, що з числа учасників "Раунду 3" сім ОТГ з Вінниччини.

В рамках зустрічі було представлено результати роботи Програми, а також обговорено основні завдання на середньострокову перспективу. В Україні вже створено 144 ЦНАП за підтримки Програми та протестовано різні моделі надання адмінпослуг.

 Сільський голова  Віктор Верховод та регіональний директор компанії NIRAS Sweden AB Анна Лілєлунд Хедквіст підписали угоду про партнерство. В результаті співпраці Ковалівська ОТГ отримає сучасний та комфортний ЦНАП, а саме: робочі місця для персоналу, комп'ютерну техніку та програмне забезпечення, дивани для зони очікування, меблі для ігрового куточку, а також робоче місце для відвідувачів Центру. 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано