Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

Відзначення Дня української писемності та мови у КЗ "Ковалівська публічна бібліотека"

Дата: 07.11.2019 10:50
Кількість переглядів: 292

Любити, шанувати і плекати рідну мову – святий обов’язок кожного українця. А надто сьогодні, в такі неспокійні часи для нашої держави. Щороку, 9 листопада, Україна відзначає чудове свято – День української писемності і мови.        

       Саме напередодні цього свята працівники КЗ «Ковалівської публічної бібліотеки» запросили учнів 6-б класу з вчителем української мови та літератури Касіяненко С.І.  до бібліотеки і провели цікавий і сучасний квест «Літературними стежками України». У цікавій ігровій формі учні ознайомилися з розвитком писемності та постатями, які відіграли важливу роль у становленні української мови.

      Учні об’єдналися у 2 команди, отримали маршрутні листи й, мандруючи, ознайомилися з новою інформацією, виконуючи завдання, які прописані у маршрутному листі. Діти пройшли 8 зупинок, на кожній з зупинок їх очікували захоплюючі, цікаві, творчі завдання. На зупинці «Фінішна» учні склали ключове слово «Україна єдина».

Фото без опису



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано