Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

Дитяча мрія реалізована!

Дата: 24.02.2017 12:18
Кількість переглядів: 561

Фото без описуСправжньою подією в житті громади  стало будівництво дитячого майданчика в центрі с.Ковалівка на колишній площі Леніна. На сході села присвяченому вирішенню питань об’єднання сільських рад в територіальну громаду, як варіант розвитку громади, жителями села було внесено пропозицію побудувати дитячий майданчик, за яку проголосували всі присутні мешканці села.

Житель села, Аркадій Вікторович Черната, запропонував побудувати його в центрі на площі, яка вже почала занепадати. З червня розпочалися роботи по прибиранню та монтажу майданчика. І вже до кінця літа спільними зусиллями майданчик був влаштований, останнім штрихом було змонтовано веселково розфарбований паркан та лавочки для відпочинку і центр ожив!

Урочисте відкриття дитячого майданчика було присвячено Дню Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. На свято прийшли дорослі та діти, в тому числі і вихованці ДНЗ «Дзвіночок» та ДНЗ «Сонечко». Мало яке село може похвалитись діючими дитячими садочками, а в Ковалівці їх аж 2.

            Відкрили свято  ведучі: директор Будинку Культури Свентух М.І. та художній керівник Свентух Т.Є., які надали право перерізати стрічку Чернаті А.В., та голові села Верховоду В.В., який доклав чимало зусиль, щоб цей майданчик став дійсністю.

Цікавою була програма свята – безліч конкурсів та подарунків. Всі дітки, які не приймали участі в конкурсах, отримали солодощі. Зачарувала всіх своїм співом жителька села Йолтуховська О.В., порадували виступи дитячого фольклорного ансамблю «Душа криниці» під керівництвом Йолтуховської О.В. та танцювального ансамблю «Краплинка» ДНЗ «Сонечко» під егідою Дробахи Т.П. та Лашко К.М.

Від імені батьків виступила Валентина Грушко, яка подякувала сільському голові за його безмежну турботу про благоустрій садочків та всього села в цілому та вручила йому подяку.

Віктор Васильович подякував всім жителям за допомогу в будівництві майданчика і порадив діткам більше часу проводити на свіжому повітрі граючись в рухливі ігри.

Несподіваною для діток та і всіх мешканців в цілому була поява клоуна Вови, який розважав дітлахів, грався з ними та позував на фото.

Свято закінчилося веселими нотами та з піднесеним настроєм. Всі ми родом із дитинства, тож давайте разом докладати зусиль для реалізації дитячих мрій.



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано