Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Військово-патріотичне виховання у  Ковалівському НВК

Військово-патріотичне виховання у Ковалівському НВК

На виконання плану заходів з реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді , а саме «активізувати профорієнтаційну роботу серед старшокласників на подальшу службу в Збройних   силах України», учні 10-11 класів з учителем Захисту Вітчизни Кожем`якою Юрієм Михайловичем  відвідали військову частину 3008 Національної гвардії України у м.Вінниця.

08:36 12.12.2017

З Днем Збройних сил України!

З Днем Збройних сил України!

Дорогі чоловіки! Від щирого серця вітаємо Вас зі святом - з Днем Збройних Сил України! Споконвіків повелося так, що попереду жінки завжди ішов чоловік: чи то орати поле, чи будувати дім, чи захищати країну від загарбника... А ввечері, втомившись від буденної роботи, на руках підкидали своїми дужими рукми аж до стелі дитину...Тож в цей день хочемо від щирого серця побажати Вам сили фізичної, міцного, наче сталь, духу та ніжності і любові у Ваших серцях. Нехай над Вашими головами завжди буде мирне небо,любов і затишок у Ваших оселях!

21:04 06.12.2017

Проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати

Проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати

Завдяки активній діяльності робочої групи Ковалівської сільської ради постійно проводиться робота, спрямована на становлення та розвиток цивілізованого ринку праці, вживаються заходи щодо легалізації заробітної плати та виведення заробітної плати з «тіні». До складу групи входять представники органу місцевого самоврядування, а також депутати Ковалівської сільської ради. Так, в одному із сіл, які входять до складу Ковалівської об’єднаної територіальної громади відбулося виїзне засідання робочої групи, а саме в с. Воловодівка, на якому були присутні жителі громади.

09:53 05.12.2017

17 листопада в будинку культури с.Ковалівка відбувся захід, присвячений Дню працівника сільського господарства

17 листопада в будинку культури с.Ковалівка відбувся захід, присвячений Дню працівника сільського господарства

17 листопада в будинку культури с.Ковалівка відбувся захід, присвячений Дню працівника сільського господарства. З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. На свято були запрошені всі фермери, працівники аграрного сектору та жителі Ковалівської ОТГ. Порадували гостей виступи аматорів сцени: ансамблю «Ковалівчанка» під керівництвом Таїсії Свентух, ансамблю «Душа криниці» під керівництвом Ольги Йолтуховської, учнів та вчителів Воловодівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Найменшими учасниками свята стали учні 1-Б класу Ковалівського ДНЗ «Сонечко», які потішили присутніх танцем із парасольками та піснею про дощик.

16:54 20.11.2017

Завершуються роботи із реконструкції господарчо-питного водогону в с.Ковалівка

Завершуються роботи із реконструкції господарчо-питного водогону в с.Ковалівка

Удачі, Ковалівська громадо! Завершуються роботи на ПЕРШОМУ з цьогорічних об’єктів, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. ПРОЕКТ "Реконструкція господарчо-питного водогону по вулицях Заводська, частково Соборна, частково Центральна, частково Корольова в селі Ковалівка Немирівського району Вінницької області".

16:23 20.11.2017

Громадські слухання присвячені питанню будівництва блочно-модульної котельні в Ковалівському НВК

Громадські слухання присвячені питанню будівництва блочно-модульної котельні в Ковалівському НВК

06 листопада 2017 року у приміщенні будинку культури за адресою: с. Ковалівка, Немирівський район, Вінницька обл, вул. Центральна, 2 було проведено громадські слухання  проекту нового будівництва блочно-модульної котельні 500 кВт в комунальному закладі  «Ковалівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей» по вул. Соборна, 3, с. Ковалівка, Немирівського району, Вінницької області.

09:07 07.11.2017

Хочете інакше – інакшіть!!!

Хочете інакше – інакшіть!!!

В селі, на жаль, не дивина те, що вулиці заростають гіллям, особливо в невеличких селах, де переважає населення пенсійного віку… Проте в с.Потоки Ковалівської ОТГ проживають активні, а саме головне – небайдужі до долі села люди, які провели суботник по вулицях. Вчора, 28 жовтня, за сприяння депутата с.Потоки Зозулі Н.А. було організовано прибирання вул.Малинової. Зібралися дружним гуртом і під веселий гомін чоловіки зрізали гілля, жінки укладали його… Адже приємно жити в місцевості, де чисто і охайно! Зміни потрібно починати з себе!

22:36 29.10.2017

Ковалівська сільська рада оголошує про намір розпочати нове будівництво блочно-модульної котельні

Ковалівська сільська рада оголошує про намір розпочати нове будівництво блочно-модульної котельні

  Ковалівська сільська рада оголошує про намір розпочати нове будівництво блочно-модульної котельні потужністю 500 кВт в комунальному закладі «Ковалівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» Ковалівської сільської ради Вінницької області», який розташований за адресою 22830, вул. Соборна, 3, с.Ковалівка, Немирівського району Вінницької обл.

17:00 02.10.2017


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано