Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання комісії ТЕБ і НС Ковалівської сільської ради

Відбулося засідання комісії ТЕБ і НС Ковалівської сільської ради

21 серпня відбулося засідання комісії ТЕБ і НС Ковалівської сільської ради про посилення протиепідемічних заходів на території громади в галузі «Культура і мистецтво» та щодо посилення карантинно-профілактичних заходів на підприємствах області,

15:44 21.08.2020

Особливості прийому документів на отримання дотації за бджолосім"ї

Особливості прийому документів на отримання дотації за бджолосім"ї

Відповідно до п.7 постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 (із змінами) «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених  у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» у 2020 році фізичним (юридичним) особам передбачена дотація за бджолосім’ї. Дотація надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному  році від 10 до 300  бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 максимальний розмір дотації становить 60000 гривень одному отримувачу.

11:48 19.08.2020

Про реалізацію проєкту  щодо створення Сімейних  молочних  ферм

Про реалізацію проєкту щодо створення Сімейних молочних ферм

У рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», на Вінниччині розпочинає роботу проєкт щодо створення Сімейних молочних ферм. Дана ініціатива сприяє активізації розвитку молочного тваринництва, місцевих молокозаводів, сіл та ОТГ у поєднанні з утвердженням сімейних цінностей. Метою проєкту є підвищення якості молока, яке буде закуповуватись у населення.

10:32 19.08.2020

Немирівський район потрапив до "Жовтої зони" щодо поширення коронавірусної інфекції

Немирівський район потрапив до "Жовтої зони" щодо поширення коронавірусної інфекції

Відбулося 26 позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Ковалівської сільської ради за участю голови комісії Верховода В. В. В ході засідання було вирішено довести д відома громадян, що відповідно до протокольного рішення №15 від 31 липня 2020 року  Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 3 серпня 2020 року встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Вінницької області, а саме в містах Вінниці та Могилів-Подільський, Вінницькому, Калинівському, Крижопільському, Немирівському та Тульчинському районах.Згідно з постановою від 22 липня, “зелена зона” передбачає: – перебування у громадських будівлях в масках або респіраторах; – проведення масових заходів: не більше 1 людини на 5 квадратних метрів; – кінотеатри із заповненістю на 50%; – перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць.

10:52 04.08.2020

Запрошуємо родини до участі в проєкті «Сімейні молочні ферми»

Запрошуємо родини до участі в проєкті «Сімейні молочні ферми»

Агенція регіонального розвитку Вінницької області проводить пошук активних родин до участі в проєкті «Сімейні молочні ферми» (далі СМФ), що реалізується Кластером “Натуральне молоко”, за підтримки ТОВ “УкрМілкІнвест”, вітчизняних інвесторів та міжнародних організацій.

09:55 31.07.2020

До уваги власників корів або тих, хто бажає їх утримувати! Стартує проєкт по наданню фінансової підтримки для відкриття ферми!

До уваги власників корів або тих, хто бажає їх утримувати! Стартує проєкт по наданню фінансової підтримки для відкриття ферми!

У рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні "Посилене партнерство для сталого розвитку на Вінниччині розпочинє роботу проєкт щодо створення сімейних молочних ферм. Ініціатором його є одне з найбільших господарств Рівненщини "Укрмілкінвест".

16:30 28.07.2020

Проводиться облаштування зони охорони біля водонапірної башти по вулиці Урожайна

Проводиться облаштування зони охорони біля водонапірної башти по вулиці Урожайна

Працівниками КП "Водограй" проводиться благоустрій території біля водонапірної башти Рожновського по вул. Урожайна. Для споруд централізованих систем господарсько-питних водопроводів потрібно передбачати зони санітарної охорони, обладнані відповідно до нормативів. Їх встановлюють з метою унеможливлення проникнення посторонніх осіб та тварин на територію об'єктів водопостачання. 

14:18 16.07.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано