Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Оголошується про початок проведення літературно-мистецького конкурсу "Стежками каменяра"

Увага! Оголошується про початок проведення літературно-мистецького конкурсу "Стежками каменяра"

15 листопада 2018 року почнеться прийом конкурсних робіт Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра». Відповідне рішення було ухвалено під час засідання Ради засновників конкурсу, що відбулося 9 листопада 2018 року, в Міністерстві освіти і науки України.

14:16 13.11.2018

ПОРАДИ ПРИ ОТРУЄННІ  ЧАДНИМ ГАЗОМ

ПОРАДИ ПРИ ОТРУЄННІ ЧАДНИМ ГАЗОМ

Чадний газ  не має ні кольору, ні запаху. Дія цього газу призводить до зсідання гемоглобіну крові й у великих концентраціях може остаточно погасити свідомість, а також спричинити летальний наслідок. Дим від куріння тютюну теж є джерелом чадного газу. Чимала кількість цього газу міститься й у вихлопах автомобільних двигунів. Звичайно, обсяги цих джерел недостатні для того, аби “учадіти до смерті”. Незначні дози чадного гази спричинюють головний біль, кисневе голодування, у разі тривалого впливу – виникає розлад серцево-судинної системи, починається розвиток атеросклерозу.

10:07 07.11.2018

Як дізнатися в Інтернеті, чи призначена субсидія

Як дізнатися в Інтернеті, чи призначена субсидія

Сайт, на якому можна перевірити, скільки гривень субсидії отримує будь-яка сім’я, уже працює. Для цього необхідно перейти за адресою subsidii.ioc.gov.ua на сторінку “Інформація про стан субсидії в домогосподарстві за даними Єдиного державного реєстру отримувачів субсидій Міністерства соціальної політики”. Обрати назву області, населеного пункту, вулиці, свого будинку та квартири, позначити, що шукає не робот.

16:07 19.10.2018

Розпочато поточний ремонт вулиць населених пунктів громади

Розпочато поточний ремонт вулиць населених пунктів громади

Сьогодні, в рамках поточного ремонту, розпочали підсипати щебенем дорожнє полотно по вулиці Миру с.Ковалівка. Оплата за матеріали, перевезення та розгортання проводитиметься з бюджету Ковалівської сільської ради.

11:22 17.10.2018

Конкурс для молодих підприємців

Конкурс для молодих підприємців

Знову в Україні буде проведено конкурс для молодих підприємців віком 15-18 років Diamond Challenge for High School Entrepreneurs (https://www.udel.edu/research-innovation/horn/). Вже втретє, Благодійний Фонд ICEPP виступить організатором відбіркового етапу американського конкурсу.

11:54 12.10.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано