Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

ДОВІДКА про результати роботи дільничного офіцера поліції Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області капітана поліції Яровенка Олега Васильовича за 2020 рік

Дата: 16.12.2020 09:06
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

Шановні присутні !

 

          Доброго дня, можливо мене хтось ще не знає, звати мене Яровенко Олег Васильович, я перебуваю на посаді старшого дільничного офіцера поліції Немирівського відділу поліції

З вашого дозволу хотів би розбити свою доповідь на 2 частини, одна з них це більш офіційна, на якій я доведу результати проведеної мною роботи за період звітного 2020 року рік, а інша частина менш офіційна, але не менш важлива на якій висвітлю питання, які широко не розголошуються про те вони в чималій мірі впливають на результативність роботи поліції.

Отож, повертаючись до першої частини мої доповіді наголошу, що протягом звітного періоду Немирівським відділом поліції вжито низку організаційних та практичних заходів спрямованих на належне виконання поставлених перед органами внутрішніх справ завдань.

Основна увага приділяється таким напрямкам діяльності ОВС, це:

  • попередження та розкриття злочинних проявів;
  • викриття зловживань в сфері економіки,
  • розшук злочинців та осіб, які ухиляються від суду і слідства, неплатників аліментів;
  • охорона публічної безпеки в населених пунктах району;
  • охорона та конвоювання заарештованих і взятих під варту осіб;
  • забезпечення безпеки дорожнього руху;
  • попередження та виявлення адміністративних правопорушень
  • попередження та профілактика домашнього насильства
  • та інші напрямки службової діяльності.

 

 

Я, на сьогоднішній день обслуговую 15 населених пунктів, а саме с. Ковалівка, с. Потоки, с. Сподахи, с. Головеньки, с. Обідне, с. Воловодівка, с. Бондурівка, с. Марянівка,  с. Рубань, с. Подільське, с. Монастирок, с. Селевінці, с. Сажки, с. Коровайна, с. Боблів, в яких проживає  близько  8600 чоловік.

В звітному періоді мною було розглянуто згідно до Закону України «Про звернення громадян» 120 матеріалів зареєстрованих в Журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події Немирівського відділу поліції.

Мною складено 156 протоколи про адміністративні правопорушення, а саме:

  1. за ст. 44 КУпАП – 1
  2. за ст. 44-3 КУпАП - 5
  3. за ст. 164 КУпАП -1
  4. за ст. 173 КУпАП. - 2
  5.  за ст. 173-2 КУпАП - 26
  6. за ст. 175-1 КУпАП - 25
  7. за ст. 176 КУпАП .- 12
  8. за ст. 177 КУпАП. - 6
  9.  за ст. 178 КУпАП. - 38
  10.  за ст. 152 КУпАП - 2
  11.  за ст. 183 КУпАП  - 2
  12.  за ст. 187 КУпАП. - 29
  13.   за ст. 192 КУпАП. - 7

 

В звітному періоді мною було розкрито на адміністративній поліцейській дільниці 8 кримінальних правопорушень, по яких здійснювалось супроводження, в тому числі три крадіжки з нежитлових домогосподарств громадян (ст.185 ККУ), чотири спричинення легких тілесних ушкоджень (ст. 125 ККУ), спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ст. 122 ККУ). Крім того спільно з працівниками сектору кримінальної поліції Немирівського ВП, сектору ювенальної превенції Немирівського ВП мною приймалась участь у розкритті інших кримінальних правопорушень вчинених на території обслуговування та району.

 

Спільно із спеціалістами санітарного відділу РУДПСС проведено моніторингово рейдові відвідування закладів громадського харчування та виконання Постанови  КМУ № 392 від 20.05.2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширення на території України гострої распіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2».

 

Систематично на території обслуговування проводилась профілактична робота з під обліковим елементом, а саме: раніше судимими особами, особами відносно яких встановлено адміністративний нагляд, особами які формально підпадає під дію Закону України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі», особами які засудженні без позбавлення волі, особами які знаходяться на обліку як домашній кривдник.

 

Здійснювались систематичні, згідно затверджених графіків керівництвом сектору, перевірки дотримання піднаглядними встановлених обмежень, де у разі виявлення порушень, дані особи притягувались до відповідальності, згідно діючого законодавства. Також здійснювалась перевірка осіб, які знаходяться на обліку відділу та проводяться з ними профілактична робота, про що складаються рапорти та довідки, які направляються до відповідних органів або зберігаються в папках- накопичувачах. Крім того я неодноразово був задіяний на чергуваннях з охорони громадського порядку,  конвоювання та патрулювання району згідно затверджених графіків.

 

В наступному році планується посилення уваги до такого ганебного явища, як продаж в населених пунктах самогону та й взагалі виготовлення та зберігання без мети збуту самогону. Тому, що з кожним днем все більше і більше до райвідділу надходить скарг на так званих „самогонщиків”, люди просять припинити незаконні дії, на які мною спільно з колегами було вжито вичерпних заходів та прийнято рішення згідно чинного законодавства. Тому користуючись нагодою хотів би попередити всіх тут присутніх та й навіть відсутніх громадян, що за скоєння даних злочинів та правопорушень до кожного порушника будуть вжиті найсуворіші заходи.

 

Шановні громадяни майже в кожного з вас є діти. Зверніть увагу на те коли вони приходять додому, в якому стані і в якому вигляді. Адже пізніше може бути пізно. Це ваше майбутнє і якщо ви не виховаєте своїх дітей змалечку то потім самі будете нарікати на себе.  Сьогодні велике занепокоєння викликає пияцтво неповнолітніх та вживання ними наркотичних речовин, таких на перший погляд майже безпечних як конопля. Але з часом це переростає в наркотичну залежність. Молодь пробує більш тяжкі наркотики, що призводить до біди. Хотів попередити, про вирощування на власних присадибних ділянках наркотичних рослин, а саме снотворного маку та коноплі. Тому, що відповідальності за це ніхто не відміняв, лише в залежності від кількості вирощуваних рослин є відповідальність кримінальна або адміністративна.

 

І на завершення хотів би звернути увагу на те, що всі ми розуміємо, що дільничний офіцер поліції сьогодні не спроможний покладаючись лише на власні сили виконати всі покладені на нього обов’язки. Тому враховуючи ситуацію в державі, постійний ріст злочинності та кількості правопорушень,  на допомогу поліції залучаються члени громадських формувань, на обслуговуємій мною території таке існує при Рубанській сільській раді.

         Якщо в когось є якісь запитання прошу задавайте..... Якщо хтось має бажання в індивідуальному порядку вирішити будь-яке питання яке в тій чи іншій мірі відноситься до компетенції органів внутрішніх справі, будь-ласка підходьте до мене після зборів.........

 

На кінець хочу запевнити всіх присутніх, що працівниками Немирівського відділу поліції і мною особисто буде докладено максимум зусиль на виконанню завдань щодо посилення протидії злочинності та забезпечення публічної безпеки громадян.

 

         Дякую за увагу !

 

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано