Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

До уваги власників корів або тих, хто бажає їх утримувати! Стартує проєкт по наданню фінансової підтримки для відкриття ферми!

Дата: 28.07.2020 16:30
Кількість переглядів: 773

У рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні "Посилене партнерство для сталого розвитку на Вінниччині розпочинє роботу проєкт щодо створення сімейних молочних ферм. Ініціатором його є одне з найбільших господарств Рівненщини "Укрмілкінвест".

Проєктом передбачається фінансова підтримка для відкриття ферми (будівельні роботи, обладнання); надання коштів на купівлю ВРХ; продаж кормів або технологічний супровід при заготівлі власних кормів; консультативні, ветеринарні, зоотехнічні та інші послуги; збір, охолодження та продаж молока.

Учасниками проєкту можуть бути родини, фермерські господарства та фізичні особи-підприємці, які виявили бажання створити сімейну молочну ферму.

З метою формування списку осіб, які мають бажання взяти участь у проєкті просимо звернутися до заступника сільського голови Алли Стецюри до 29 липня за тел. 33442 або до приміщення сільської ради.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано