Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ковалівська громада» (код ЄДРПОУ: 04327264) був реорганізований і увійшов до складу Немирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковалівська об'єднана територіальна громада
Вінницька область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Ковалівської сільської ради»

Дата: 15.04.2020 19:22
Кількість переглядів: 691

Виконавчий комітет Ковалівської сільської ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Ковалівської сільської  ради» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

            Проект регуляторного акта підготовлено для встановлення чіткого і зрозумілого алгоритму дій адміністраторів Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ковалівської сільської ради (далі – Центр) та суб’єктів надання адміністративних послуг з метою забезпечення ефективного функціонування Центру як дієвої інституції, спрямованої на протидію корупції та забезпечення якісного обслуговування громадян і суб’єктів господарювання.

            Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та «Про адміністративні послуги», згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 588 «Про затвердження Примірного регламенту Центру надання адміністративних послуг» (зі змінами), з урахуванням Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 (зі змінами).

            Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:  

Виконавчий комітет Ковалівської сільської ради, 22830, Вінницька область, Немирівський район, село Ковалівка, улиця Центральна, 2А, тел.. 0433133442, e-mail: kovalivka@meta.ua

 

            Повна редакція зазначеного проекту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Ковалівської сільської ради https://kovalivska-gromada.gov.ua/  не пізніше 5 робочих днів.

            Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення  поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.

            З повним текстом проекту рішення Ковалівської сільської ради можна ознайомитись щоденно (з 08:00 до 17:00, крім суботи, неділі) за адресою: 22830, Вінницька область, Немирівський район, село Ковалівка, улиця Центральна, 2А,  приміщення сільської ради, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано